KIRIKKALE / MERKEZ - ŞEHİT RAMAZAN BEKAR İLKOKULU

Ara

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Zeynep Işık 'Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası' için pano çalışması gerçekleştirdi.

Ara

Geleneksel kültürümüzün ortaoyunu ve meddah ile birlikte en önemli köşe taşlarından biri olan Geleneksel Türk Gölge Oyunu "KARAGÖZ ve HACİVAT" 3/A Sınıfı öğrencileri tarafından sınıfta canlandırıldı. Öğretmenimize ve Öğrencilerimize bu güzel etkinlik için çok teşekkür ederiz.

10 kasım Atatürk'ü anma töreni

Yarım Kalan Şekli Tamamlama!

Lösev'e Bağış Kampanyası

May

Hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası, 1 Haziran'da başladı ve 7 Haziranda sona eriyor.

Yaşam boyu öğrenme; kişisel, sivil, sosyal ve/veya istihdam ile ilişkili bir bakış açısı içinde bilgi, beceri ve yetkinlikleri geliştirmek amacıyla tüm yaşam boyunca üstlenilen her türlü öğrenme etkinliklerini kapsamaktadır.Bireysel ve toplumsal gelişimle istihdamı ön plana alarak örgün eğitim dışında kalan öğrenme etkinliklerine katılım kültürünün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için haziran ayının ilk haftası, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" olarak kutlanmaktadır. Okulumuzda bu yıl " Hayat Boyu Etkinlikleri " kapsamında bir çok faaliyet gerçekleştirildi. Hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması adına yaptığımız etkinliklerimizde yanımızda olan ve bizlere destek veren idari personelimize, öğretmenlerimize, öğrencilere ve velilerimize teşekkür ederiz.