KIRIKKALE / MERKEZ - ŞEHİT RAMAZAN BEKAR İLKOKULU

Mrt

Okulumuz oryantiring sporcular16-17 Mart 2024 tarihlerinde Kırıkkale  ilinde düzenlenen u-14 Türkiye Oryantring Şampiyonası  Yarışları'na katıldılar.

Mrt

DEPREM TATBİKATI SORUNSUZ GERÇEKLEŞTİ.

Mrt

Ağaç dikmek, birçok farklı şekilde doğaya katkıda bulunmanın yanı sıra insanlara birçok fayda da sağlar. Ağaçlar, havayı temizleyerek solunabilir hava kalitesini artırır, toprağı korur ve erozyonu önler. İklim değişikliği ile mücadele eder, su kaynaklarını korur ve biyoçeşitliliği artırır.

Mrt

Çocuk oyunlarının yaygınlaştırılması için öğretmenler eğitime alındı

Şbt

Okulumuz sınıf öğretmeni Yasin DEMİREL koordinesinde yürütülmekte olan etwinning projemiz kabul edilmiştir. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize proje sürecinde başarılı çalışmalar dileriz.

Ock

Okulumuzda 2023/2024 eğitim öğretim yılının ilk karne töreninde ödül şenliği yaşandı. Oryantiring yarışması, kitap okuma yarışması gibi çeşitli dallarda il derecesi yaparak kupa ve madalyalar kazanan öğrencilerimiz okulumuzu gururlandırdı. Okul müdürü Azmi MACİT, müdür yardımcısı Ramazan ÖZBEY ve öğretmenlerimiz; öğrencilerimize okulumuzun madalyalarını verdiler. Aynı zamanda bu dönem içerisinde yapılan sosyal ve sportif faaliyetlere katılan velilerimize teşekkür belgesi verildi.

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 4.sınıf öğrencilerinin çok yönlü düşünmelerini sağlamak, yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla 'Yarım Kalan Şekli Tamamlama' isimli yaratıcılık yarışması düzenlendi.

Yarışmaya katılan öğrencileri resimleri arasından yapılan komisyon görüşmeleri neticesinde 4 resim yarı finale kaldı.

Yarı finale kalan Mehmet Akif ARSLAN, Zafer Efe OLGUN, Ayşe Esila GÜMÜŞSOY, Emir BEDİR  isimli öğrenciler finale kalan isimler oldu.

Ayşe Esila GÜMÜŞSOY, Emir BEDİR yaratıcılık yarışmasını kazanan öğrenciler oldu ve 'OCAK AYI EN YARATICI 4.SINIF ÖĞRENCİSİ' ünvanını aldılar.

Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz 3.sınıfları arasında bilgi yarışması yapıldı. 3/C sınıfı öğrencileri diğer öğrencilerden daha çok soruya doğru cevap vererek kazanan grup oldular.

Ock

3/D sınıfı Leyla Keçici'nin öğrencisi Ebrar Gülce Köse'nin okulumuz adına Okul sporları (G-Y-K) taekwondo Küçük Minik Yıldız Genç Kategorisinde il ikinci, Kendi kilosunda birinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ara

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI eTWİNNİNG PROJESİYLE  YENİDEN HAYAT BULUYOR

Ara

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Zeynep Işık 'Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası' için pano çalışması gerçekleştirdi.