KIRIKKALE / MERKEZ - ŞEHİT RAMAZAN BEKAR İLKOKULU

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca,  velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "okul randevu sistemi" hayata geçirildi.

Ara

Okulumuz öğrencileri tarafından 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ çıkarıldı. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kırıkkale Bahçelievler Şehit Ramazan Bekar İlk Okulu 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ pdf linki aşağıda mevcuttur.

meb_iys_dosyalar/71/01/763556/dosyalar/2023_12/27130653_bahcelievlersehitramazanbekarilkokuluokulgazetesi.pdf

Ara

100. Yıl marşımızı aşağıdaki linkleri tıklayarak dinleyebilirsiniz

Kas

Sınıf kuralları sayesinde öğrenci kendisinden neyin beklendiğini, hangi davranışların kabul görmeyeceğini önceden bilir. Sınıfı oluşturan her öğrencinin bireysel anlamda maksimum faydayı elde edebilmesi de sınıf kurallarının içselleştirilmesiyle mümkündür. Bunun yanı sıra okulun öğrencileri topluma hazırlayan bir kurum olması, burada öğrenilen düzen kurallarının gelecekteki toplumsal yaşamda da aktarılmasına olanak sağlar.